

Menu på Bings Orø
Menuen ændres igennem året, så vi afspejler årstidens sæsoner og råvarer.
Bestil bord på tlf. 2530 3222 – eller send os en SMS.
MENU
MORGEN:
Lille morgenbuffet m. boller, marmelade, ost, pålæg, chokolade og frugt 45,-
Croissant, kanelsnegle og te-birkes kan købes ved siden af
FROKOST:
Retter der er gode at dele
Buratta m. pesto, cherry tomat og brød 135,-
Skaldyrssalat m. brød 135,-
Krebsehaler m. guacamole og friske krydderurter
Laksecreme m. purløg, cremefraiche og brød 115,-
Sol over Orø
røget makrel og æg 105,-
Skært oksetatar m. fermenteret pebercreme, syltet skalotteløg, sprødt brød og comte’ 145,-
Kyllinge kebab m. fladbrød, hummus, sprød salat og dressing 125,-
Anretning min 2 pers
2 oste, ølpølser, hummus, pesto, risottokugle m. svampemayo, oliven og brød 155,- pr. person
Fritter m. dyp 45,-
Vælg ml. remo, mayo og ketchup
Ekstra dyp 10,-
Børn:
Frikadeller m. fritter 65,-
Kyllingespyd m. fritter 75,-
AFTEN:
Retter der er gode at dele
Buratta m. pesto, cherry tomat og brød 135,-
Skaldyrssalat m. brød 135,-
Krebsehaler m. guacamole og friske krydderurter
Laksecreme m. purløg, cremefraiche og brød 115,-
Sol over Orø
røget makrel og æg 105,-
Skært oksetatar m. fermenteret pebercreme, syltet skalotteløg, sprødt brød og comte’ 145,-
Anretning min 2 pers
2 oste, ølpølser, hummus, pesto, risottokugle m. svampemayo, oliven og brød 155,- pr. person
Fritter m. dyp 45,-
Vælg ml. remo, mayo og ketchup
Ekstra dyp 10,-
Hovedretter
Muslinger i hvidvin, fløde og urter 165,-
Grillet Ribeye m.
spædegrøntsager, trøffelsauce, syltet rødløg og brøndkarse.
Nye kartofler 255,-
ølmarineret nakkefilet af frilandsgris m.
spæde grøntsager, cremet portvinssauce. Spæd ælbe, friséesalat m. syltet sennepskorn.
Nye kartofler 235,-
Børn:
Frikadeller m. fritter 65,-
Kyllingespyd m. fritter 75,-










